Balabanova BV is jouw partner in individuele en organisatieontwikkeling. Oprichter Daniella Balabanova en haar netwerk van gepassioneerde en ervaren professionals helpen jou of jouw organisatie graag op weg! Hier lees je meer over Daniella, onze missie, visie, en onze partners.

Daniella Balabanova

Na haar studie Psychologie aan de Universiteit van Leiden (studierichtingen Klinische- en Gezondheidspsychologie en Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie) in 1999 en haar post-doctorale specialisatie tot Gezondheidszorgpsycholoog, is Daniella Balabanova o.a. werkzaam geweest als therapeut in de gezondheidszorg (GGZ) en als coach en trainer bij twee organisatieadviesbureaus (Human Capital Group en LTP Advies).

 

Haar ervaring beslaat individuele coaching op onder meer directie, bestuur, management en professionals niveau, teamcoaching, intervisiebegeleiding, training, opleiding van collega professionals en begeleiding van veranderingstrajecten bij opdrachtgevers in de publieke en private sector.

 

Na een tweejarige MBA opleiding aan de Business Universiteit Nyenrode is Daniella Balabanova verantwoordelijk geweest voor een aantal grote veranderingsprojecten zowel binnen de overheid als in de profit sector.

 

Thema’s die haar professioneel aanspreken zijn: persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, (persoonlijk) leiderschap, loopbaancoaching, dynamische teamontwikkeling, communicatieve vaardigheden, consulting skills, (strategische) besluitvorming, sales & relatiebeheer.

 

Begin 2011 heeft zij Balabanova B.V. opgericht met de wens om te groeien naar een professionele (netwerk) organisatie van waaruit zij samen met gepassioneerde professionals uit verschillende disciplines een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van individuen en organisaties.

 

In 2015 is Daniella zowel door een professioneel jury als door de stemmen van een breed publiek benoemd tot BESTE ZAANSE ZAKENVROUW.

Haar kracht komt voort uit haar hart voor het vak en haar natuurlijk inspiratievermogen. Zij staat met twee benen op de grond en is tevens in staat om ‘boven de wolken’ uit te kijken, ofwel haar scherp analytisch vermogen is gecombineerd met een alert, intuïtief aanvoelen van de impliciete factoren. Het lukt haar snel om het vertrouwen van een ander te winnen en een sfeer te creëren waarbinnen mensen open en oprecht kunnen zijn. Zij haalt het beste uit mensen naar voren, waardoor zij kunnen groeien en hun context positief kunnen veranderen.


De kernwaarden van waaruit zij werkt zijn ENERGIE, WIJSHEID en EVENWICHT:


ENERGIE: Alles is opgebouwd uit energie. We hebben haar nodig om te leven, om ons te ontwikkelen en om datgene te bereiken wat we willen bereiken. Om goed de eigen energie te kunnen gebruiken is het belangrijk om onszelf te kennen, om te weten wat ons energie geeft en wat ons energie kost. Door deze in balans te leren hanteren kan men dromen verwezenlijken en alle doelen bereiken.


WIJSHEID: De verbinding van kennis, in de allerbreedste zin des woords, ervaring en inzichten om zichzelf voortdurend te kunnen ontwikkelen en anderen te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling.


EVENWICHT: Het gaat er niet om dat je niet uit balans raakt! Het gaat erom of het je lukt om na het verlies daarvan, het evenwicht opnieuw te herstellen. Evenwicht is de basis van het leven. Alle systemen functioneren het best als ze in evenwicht zijn met zichzelf en met elkaar. Evenwicht is een dynamisch begrip en verandert dus voortdurend!