Missie en Visie

Missie

Ik geloof dat ontwikkeling, succes en geluk voor iedereen zijn. Toch lukt het niet iedereen en niet altijd om daar zelf bij uit te komen. Dan is contact zoeken met mij een goed idee.

Het is mijn missie om jou te helpen met het (her)vinden van je:

– Veerkracht

– Vitaliteit

– Inspiratie

– Wijsheid

– Evenwicht

– Vertrouwen

– Structuur

– Focus


Hierbij vertel ik je niet wat en hoe je iets moet doen, maar help ik je om de kennis en vaardigheden in jezelf te hervinden.

Dat doe ik door werkvormen in te zetten die je uitdagen, inspireren en confronteren, die je denken en bewustzijn prikkelen en je stimuleren in jouw groei.

 

Na begeleiding van mij heb je (weer) meer vertrouwen in je eigen dromen. Je hebt helder wat je doelen zijn, focus je en ben je in staat om het doorzettingsvermogen op te brengen om ze te behalen. Het beoogde resultaat van de begeleiding is dat jij je krachtiger, gepassioneerder en weer in evenwicht voelt. 

Het is mijn wens om een inspirerende energiebron te zijn voor individuen en organisaties.

 

Mijn motto is:

Zet je dromen om in realistische en uitdagende doelen en werk stap voor stap met toewijding aan het bereiken daarvan!

Visie

Ieder mens wil het liefst gezond en gelukkig zijn. Stress, conflict of het uit het oog verliezen van je richting of je doel zorgen ervoor dat je je minder gezond en gelukkig voelt. Door aan je eigen ontwikkeling te werken, kun je dat weer rechttrekken.

Iedere organisatie wil succesvol zijn. Een organisatie bestaat uit mensen en zolang deze mensen het gevoel hebben gezond en gelukkig te zijn terwijl ze aan het werk zijn, kan de organisatie successen boeken, groeien en stormen doorstaan.


Kernwaarden

Ik werk vanuit drie kernwaarden:
Energie, Wijsheid en Evenwicht.

 

Alles is Energie. We hebben het nodig om te leven, om ons te ontwikkelen en om te bereiken wat we willen bereiken. Om je energie goed te kunnen gebruiken, is het belangrijk om jezelf te kennen. Wat geeft jou energie? En wat kost het juist? Als je een goede balans weet te vinden en te houden, is the sky the limit. Dan kun je dromen verwezenlijken en alle doelen bereiken.

 

Wijsheid is meer dan kennis alleen. Het is de verbinding van al je kennis, ervaring en inzichten. Wijsheid helpt je om je te ontwikkelen. En om anderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Het is een innerlijke kompas.

Evenwicht betekent niet dat je altijd in balans moet blijven. Wat ertoe doet is of je je Evenwicht weer terug kunt vinden als je even je balans verloren bent. Want evenwicht, dat is de basis van het leven. Alle systemen zijn op hun best als ze in evenwicht zijn. Met zichzelf en met elkaar. Evenwicht is niet statisch. Het is dynamisch en dus voortdurend in beweging. Net als jij.

 

In mijn logo zie je een spiraal en een zwaluw. De spiraal staat voor ontwikkeling. Ontwikkeling is niet een rechte lijn. Het is een complex, gelaagd en dynamisch proces.
En altijd in wisselwerking met alles eromheen.

 

De zwaluw staat voor vrijheid, ontwikkeling en groei. Vrijheid als die van een vogel. De vrijheid die ieder mens in zich draagt. En zoals een zwaluw in de natuur een voorbode is van de groei en weelde van de zomer, is de zwaluw in mijn logo dat voor de groei en ontwikkeling die je door gaat maken als je kiest voor het volgen van je eigen pad. Als persoon of als organisatie.

Zodra je jouw richting gevonden hebt, wordt het pad ook stap voor stap zichtbaar.