PARTNERS VAN BALABANOVA B.V.

Anita Roelands
Anita Roelands van Roelands Coaching heeft als missie mensen te leren ingrijpen op verstoringen in hun werk. Anita Roelands is gespecialiseerd in burn-outherstel en in het voorkomen van ziekteverzuim en uitval op het werk. Dit doet zij sinds 1990 zowel voor individuele medewerkers als voor organisaties en bedrijven. In 2012 publiceerde zij het herstelboek “Nooit meer burn-out!” met als missie om voor eens en altijd de lessen te leren van een burn-out. Het doel is dat iedereen met veel zin en plezier zijn of haar werk kan doen. Zij is Registerpsycholoog NIP | Arbeid & Organisatie en lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en Register Beroepsbeoefenaren in de Complementaire Zorg (RBCZ). Roelands Coaching is gevestigd in “De Bedrijvige Bij”, Lagedijk 1-3 in Koog aan de Zaan.

www.roelandscoaching.nl en www.nooitmeerburn-out.nl
Marcel Herwegh
Marcel Herwegh werkt sinds 2010 als zelfstandig trainer en coach in een internationale en diverse context. Daarvoor heeft hij in het bedrijfsleven gewerkt onder andere als teammanager, coach en trainer. Het uitgangspunt van zijn coaching is persoonlijk leiderschap: een optimale afstemming van wie mensen zijn op de wereld om hen heen. Hij laat zich daarbij inspireren door oosterse en westerse psychologie en door de mensen met wie hij werkt. Zijn stijl kenmerkt zich door nieuwsgierigheid, intuïtie, eerlijkheid, humor en betrokkenheid. Zijn coaching is maatwerk en dus afgestemd op de behoeften van de klant. Marcel is gecertificeerd e-coach (Level III), geregistreerd loopbaancoach bij de Nederlandse orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten (NOLOC) en aangesloten bij Nederlandse Orde voor Beroeps Coaches (NOBCO) en de International Coach Federation.

www.radiancecoaching.nl
Ellen van Wissen
Ellen van Wissen is na meer dan 20 jaar in het Loopbaanadviesvak (en brede HR-adviesveld) werkzaam te zijn geweest, in 2009 haar eigen praktijk gestart waarin zij zich vooral richt op Personal Coaching. In de praktijk combineert zij een wetenschappelijk-analystische benadering met haar reading en healingwerk. ZIj verzorgt coachingstrajecten maar ook eenmalige en uitgebreide persoonlijke adviesgesprekken (die desgewenst opgenomen kunnen worden en achteraf per MP3 verstuurd). Het is haar ambitie om mensen en organisaties te ondersteunen bij het blootleggen van hun werkelijke potentie en mogelijkheden en te adviseren bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.De instrumenten die zij inzet in haar werk zijn altijd maatwerk en kunnen variëren tot de inzet van wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten en onderzoek tot aan gebruikmaking van instrumenten als systemisch werken, hypnotherapie, reading en healing.

www.coaching-personal.nl
Susy Willems

Susy Willems rolt als senior consultant en A&O psycholoog ruim 20 jaren in het vak. Zij heeft bij verschillende grote profit en non-profit organisaties gewerkt. Van selectiepsycholoog heeft zij zich ontwikkeld tot een breed inzetbare senior consultant op het gebied van in- door- en uitstroom trajecten op individueel – en teamniveau. Wat haar in het bijzonder drijft, is de zoektocht naar de innerlijke krachtbronnen van een persoon of een team om van daaruit tot resultaten en afspraken te komen. Daarbij gelooft zij sterk in het vergroten van de keuzevrijheid en het nemen van de eigen verantwoordelijkheid in situaties als kernvoorwaarden voor succes. Het is dan ook haar overtuiging dat als iemand goed is voor zichzelf hij/ zij ook goed is voor de organisatie. Bij Mentaal Beter Werkt werkt zij graag door middel van coaching, advisering en training samen met de klant aan persoonlijke, team- en management-ontwikkelingstrajecten (MD) waarbij het versterken van vitaliteit voorop staat. Daarbij beschouwt zij zichzelf als een prettige gesprekspartner met focus op resultaten en hart voor klantbehoeften en -tevredenheid. 

www.mentaalbeterwerkt.nl

Annette del Prado

Annette del Prado draagt graag bij aan het ont-dekken van je persoonlijke talenten en
kwaliteiten, je essentie. Om met meer bezieling en zingeving zichtbaar te kunnen worden in je persoonlijke en werkende leven. Om zo ook bij te kunnen dragen aan bezielde, betekenisvolle en succesvolle organisaties.

Als coach is zij actief op het vlak van executive coaching, life coaching, loopbaan coaching en stress en burnout begeleiding. Als teamcoach richt izij zich met name op het begeleiden van teams waar thema’s als gebrek aan vertrouwen en veiligheid aan de orde zijn.  Als trainer/programmamaker is zij actief op het vlak van leiderschapsontwikkeling.

Haar persoonlijke stijl kenmerkt zich als: empathisch, intuitief, betrokken, zuiver, oprecht benieuwd, respectvol, integer en verbindend. En ook: analyserend en onderzoekend vanuit een brede blik, spiegelend en subtiel confronterend, tot de kern willen komen, zowel oog voor detail als voor het grotere geheel, open staan voor diversiteit en een veilige context voor ontwikkeling biedend.

www.annettedelprado.nl

Nicolet Faber

Nicolet Faber is oprichter en eigenaar van Nicolet Faber Advies en Begeleiding.  In ruim 20 jaar heeft zij zich ontwikkeld als specialist op het gebied van organisatieontwikkeling en verandermanagement. Zij  begeleidt managers, teams en organisaties die worstelen in tijden van verandering. Vanuit de dialoog wordt verandering naar de dagelijkse praktijk vertaald. Managers verdiepen hun leiderschap. Medewerkers raken betrokken en komen in beweging. Het team staat sterk in de samenwerking. De organisatie heeft slagkracht en positioneert zich in een concurrerende markt.

Nicolet richt zich op verandervraagstukken die betrekking hebben op strategie, leiderschap, cultuur, samenwerking en professionalisering. Zij is sterk in trajecten waar energie opgewekt moet worden om de zaak in beweging te krijgen.
Zij brengt focus aan en creëert resultaat. De kunst om medewerkers actief te betrekken en hun talenten en krachten aan te boren verstaat zij. Hierdoor is na haar vertrek het team of de organisatie blijvend veranderd.
Nicolet is inzetbaar als interim-mananager, coach of organisatieadviseur.

www.nicoletfaber.nl