Daniella Balabanova, Beste Zaanse Zakenvrouw 2015

Op 25 maart vonden voor de zesde keer de verkiezingen voor de eervolle titel Beste Zaanse zakenvrouw 2015. Twee prijzen werden toegekend: de juryprijs en de publieksprijs.  

In de categorie Beste Zaanse Zakenvrouw 2015 zonder personeel, won Daniella Balabanova, eigenaar van Balabanova B.V. Individuele & Organisatie Ontwikkeling. Zij ontving zowel de jury- als de publieksprijs.

Daniella Balabanova is eigenaar van Balabanova BV en begeleidt en coacht besturen, ondernemers, leidinggevenden, professionals, teams en afdelingen bij verander- en ontwikkelingstrajecten. Thema’s als Persoonlijk Leiderschap en Samenwerkend Ondernemerschap staan daarbij centraal. Balabanova rondde meerdere studies af, waaronder Psychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden en Executive MBA aan de Business Universiteit Nyenrode. Ze was werkzaam bij verschillende werkgevers en volgde in 2011 haar passie met de oprichting van haar eigen bedrijf. Sindsdien weet zij op professionele wijze vakkennis, zakelijk instinct, (regionaal, landelijk en internationaal) ondernemerschap en een strakke bedrijfsvoering te combineren met een warme sociale opstelling en een betrokken en bezielde blik op de wereld. Al deze ingrediënten hebben geleid tot bovenstaande welverdiende en eervolle titel. Blijkbaar levert haar bijdrage veel duurzaam tevreden opdrachtgevers op, want klanten stemden massaal op haar als Beste Zaanse Zakenvrouw 2015.

Oordeel jury

De jury oordeelde: “Daniella Balabanova maakt dromen waar door haar professionaliteit, oprechte aandacht voor haar klanten en zakelijkheid. Er zijn veel dienstverleners die zich op papier vergelijkbaar presenteren, maar Daniella onderscheidt zich doordat zij een aantoonbare ontwikkeling kan laten zien bij haar klanten.”

Balabanova: “Ik ben enorm dankbaar dat ik beide prijzen heb gewonnen. Het winnen van de verkiezing geeft mij als vakvrouw en ondernemer een breder podium en erkenning dat ik mijn gave en passie op de juiste wijze inzet.” Balabanova werkt voor grote en midden grote organisaties zoals banken, gemeenten, ministeries, accountant- en advocatekantoren en tevens voor diverse mkb bedrijven. Als Beste Zaanse Zakenvrouw 2015, geeft Daniella Balabanova in mei en juni een reeks mini-symposia in het Kunstcentrum en bij ARTZaanstad. In juni geeft zij in De Bieb een lezing en in dezelfde maand treedt zij op als Keynote spreker bij een landelijke bijeenkomst van een grote organisatie met ruim 600 genodigden.