PERSONAL COUNSELING / PSYCHOLOGISCHE DIENSTVERLENING

U kunt voor personal counseling ofwel psychologische dienstverlening kiezen indien er sprake is van psychische klachten, al dan niet in de context van uw werk. Het betreft hier klachten als stress, spanning, angst, sombere stemming, overmatig piekeren en moeilijk kunnen loslaten van bepaalde zaken, slaapproblemen en lichamelijke klachten als gevolg van psychische spanning. Werkverzuim kan ook een aanleiding zijn om voor deze vorm van begeleiding te kiezen.

Het doel van counseling is om u te helpen het evenwicht te herstellen tussen energiegevende en energiekostende zaken in uw werk en leven.

Het resultaat is een betere psychische vitaliteit en een hogere mentale veerkracht. Hierdoor bent u beter in staat om uw doelen met energie en plezier in daden om te zetten en uiteindelijk de door u gewenste balans te bereiken.

Werkwijze: Bij deze vorm van psychologische dienstverlening varieren de gesprekken tussen één en twee uur (incl. voorbereidings- en uitwerkingstijd).

Psychologische dienstverlening kan in aanmerking komen voor vergoeding door verzekeraars. Een dooverwijzing van een bedrijfs- of huisarts is noodzakelijk om in aanmerking te komen voor een dergelijke vergoeding. Voor tarieven en mogelijkheden klik hier.

Kwaliteitsborging: Balabanova B.V. werkt met gecertificeerde en geregistreerde (Gezondheidszorg)psychologen, die gekwalificeerd zijn om klachten van psychische aard te behandelen. Tevens werkt Balabanova B.V. werkt met een uitgebreid netwerk van professionals in verschillende disciplines, waardoor u optimaal kunt profiteren van het juiste hoogwaardige advies. De psychologen met wie Balabanova B.V. werkt zijn aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen).

U bent welkom om hier uw vraag te stellen of vrijblijvend contact op te nemen.