MISSIE

Balabanova B.V. zet zich in om mensen en organisaties te begeleiden om hun eigen veranderingsvermogen te (her)ontdekken en in te zetten ten behoeve van hun ontwikkeling, geluk en succes.

Het doel, rakende aan het bestaansrecht van Balabanova B.V., is om bij te dragen aan meer vitaliteit, inspiratie, wijsheid en evenwicht van zakelijke partners, relaties en cliënten. 

De wens van Balabanova B.V. is om een inspirerende energiebron te zijn voor individuen en organisaties, waarbij wij hen op twee manieren helpen om de gewenste resultaten te bereiken.
Ten eerste begeleiden wij hen om zich te ontwikkelen naar een hoger niveau van kennis, vaardigheden en inzicht in zichzelf en in de dynamische context waarin hun werkzaamheden, carrière of leven zich afspelen.
Ten tweede helpen wij individuen en organisaties om hun veerkracht terug te krijgen indien deze tijdelijk is tekortgeschoten door stress, conflicten of het uit het oog verliezen van de richting of de doelstellingen.

Wij zetten uitdagende, inspirerende en confronterende werkvormen in, die het bewustzijn en het denken prikkelen en de groei stimuleren.

Het resultaat van de begeleiding is het (her)vinden van vertrouwen in uw eigen dromen, de focus op uw doelen en het doorzettingsvermogen om de weg haar het gewenste resultaat met kracht en passie te doorlopen. Een hoger emotioneel evenwicht en financieel rendement zijn de rechtstreekse consequenties voor cliënten.

Motto

Zet je dromen om in realistische en uitdagende doelen en 

werk stap voor stap met toewijding aan het bereiken daarvan!