Masterclass

De kracht van Paradoxen in leiderschap

Voelt u (soms) ook de spagaat tussen uw persoonlijke waarden en de waarden van de organisatie waar u aan verbonden bent de klanten voor wie de organisatie bestaat of collega’s die een andere blik hebben op het werk of de wereld; tussen verantwoordelijkheid geven en nemen; improvisatie en structuur;  beheersen en loslaten;  snelheid en rust; resultaatgerichtheid en reflectie?

Dan is dit een masterclass die u zal verrijken met inzichten, ervaringen en kennis om de diverse dimensies te verenigen in plaats van een spagaat te voelen. 

In de netwerkmaatschappij waarin wij leven verdwijnen de hiërarchische verhoudingen naar de achtergrond en maken plaats voor zelfstandigheid, creativiteit, moed en samenwerking. Universele paradoxen krijgen nieuwe vormen en dagen mensen uit. Dat geldt niet alleen voor zelfstandig ondernemers en de private sector, maar in sterke mate ook voor de publieke sector.

Hoe ga je als leidinggevende om met deze paradoxen, ontwikkelingen en uitdagingen? 

Wanneer en waar?  

Datum:              Dinsdag 23 januari 2018 van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie:             Brevent, Dam 32a, 1506 BE te Zaandam

Kosten:              € 375,- (inclusief lunch, thee, koffie enz.) (excl. BTW)

Deelnemers:      maximaal 12

Inschrijven:        klik hier

Tijdens deze masterclass verbinden Daniella Balabanova en Menno Bakker kennis, ervaring en wetenschappelijke inzichten met elkaar en bieden ze deze aan middels prikkelende, inspirerende en inzichtgevende werkvormen. 

Drs. Daniella Balabanova is psycholoog en executive coach. Zij begeleidt ondernemers, besturen, leidinggevenden, professionals en teams bij groei, ontwikkeling en verandering. In 2015 ontving zij de jury- en de publieksprijs ‘Beste Zaanse Zakenvrouw’. 

Menno Bakker is als manager, consultant, trainer en coach ruim veertig jaar actief geweest vanuit HR-afdelingen van een aantal multinationals en overheidsinstellingen. Zijn deskundigheid is toegespitst op leiderschaps- en loopbaanvraagstukken. Vanuit een eigen praktijk begeleidt hij nog meerdere dagen per week individuen en teams bij het verder professionaliseren van hun leiderskwaliteiten.