COACH DE COACH / MENTOR

Dit is een compleet programma dat ingezet kan worden in organisaties die hun eigen ontwikkelvermogen van binnenuit willen versterken.

Het programma voorziet in de selectie, training en begeleiding van interne coaches of mentoren. Daarnaast voorziet het programma in begeleiding ten behoeve van de match tussen de potentiele coachees en de interne coaches.

Ten behoeve van de selectie worden in samenwerking met de opdrachtgever criteria opgesteld waar de coaches of mentoren aan dienen te voldoen. De selectie is essentieel voor de kwaliteit van de coaches/mentoren. Het gaat erom dat de juiste mensen hun plek vinden in de pool en de gelegenheid krijgen om de nodige vaardigheden op te doen tijdens de trainingsperiode. Zo kunnen zij op een professionele wijze hun kennis en kunde doorgeven aan gemotiveerde collegae. Een secundaire winst van deze aanpak is de borging van kennis binnen de organisatie.

In de aanpak volgt Balabanova B.V. de overtuiging dat alles wat binnen een organisatie zelf ontstaat, veel duurzamer vruchten afwerpt! Daarom werkt Balabanova B.V. in dit programma bij voorkeur in samenwerking met interne collegae/partners van de organisatie.

Voor informatie over dit bijzondere programma, kunt u hier contact opnemen.